Op zoek naar de perfecte woning?

'HousingOnline assisteert de kandidaat huurder bij het zoeken naar geschikte woonruimte'

Geen zorgen

U wilt geen onnodige tijd besteden aan het zoeken naar een geschikte woning. Wij zorgen ervoor dat u snel het huis van uw keuze vindt, in of rondom Amsterdam!

Met of zonder meubilering

Wij zoeken de woning die perfect aansluit op uw situatie en wensen. Of u nou een gemeubileerde woning nodig heeft of een gestoffeerde woning.

Pricerange

De huurprijzen van de woningen die wij bemiddelen, beginnen bij ongeveer € 1.250,- per maand. Wij bemiddelen alleen in vrije sector woningen.

No cure, no pay!

U betaalt geen inschrijfgeld. Bij een geslaagde bemiddeling brengen wij u een courtage in rekening ter hoogte van één maand huur exclusief 21% btw.

HousingOnline neemt uw zorgen uit handen

Voor HousingOnline is uw wensenlijst het uitgangspunt. U geeft bij ons aan wat uw criteria zijn, zoals bijvoorbeeld het aantal kamers, een kindvriendelijke omgeving of snelle toegang tot de uitvalswegen. Zijn uw wensen duidelijk, dan vervullen wij die snel en efficiënt. Door onze uitstekende marktkennis en vele contacten kunnen wij u ieder beschikbaar huis of appartement laten zien dat te huur is in ons werkgebied. U hoeft geen afspraken meer te maken met alle afzonderlijke makelaars, wij doen dat voor u en krijgen meestal sleutels van de te bezichtigen panden mee, zo kunt u in korte tijd een groot aantal geschikte woningen zien!

Wat doen wij voor u?

- Wij controleren het huurcontract op marktconformiteit en overeengekomen voorwaarden;
- Housingonline geeft u advies over een redelijke huurprijs voor uw woning;
- Namens u onderhandelen wij voor u een zo scherp mogelijke deal;
- Wij helpen u met het overzetten van gas, water, elektra en andere services;
- Wij adviseren u als het gaat om de woonbuurt en de algehele woonkwaliteit.

Klik hier voor uitgebreide informatie.

Wilt u direct een zoekopdracht plaatsen?

Vind mijn woning!