Voor huurders

Werkwijze

Staat de juiste woning momenteel niet in ons bestand? Laat een van onze Agents er dan eentje voor u zoeken, of laat uw email adres achter voor onze gratis wekelijkse mailing.

AmsterdamRentalBrokers staat al geruime tijd klaar voor mensen die tijdelijk woonruimte willen huren in Amsterdam en omgeving. Onze klantenkring bestaat uit, Expats, Nederlandse huurders en bedrijven die een (tijdelijke) woning in Nederland nodig hebben. Wij verzorgen onder andere de huisvesting voor medewerkers van bedrijven zoals Sogeti, Shell, Booking.com, TomTom, Capgemini en Logica.

Wie goede woonruimte zoekt, voor een eerlijke prijs in combinatie met een uitstekende service, is bij ons aan het juiste adres! AmsterdamRentalBrokers bemiddelt huizen en appartementen die te huur staan in de regio Groot Amsterdam, waaronder wij o.a. de volgende gebieden rekenen:
– Amsterdam
– Het Gooi en de Vechtstreek
– Amstelveen
– Uithoorn
– Abcoude
– Haarlem en omgeving

Service

Prettig wonen is belangrijk voor u. Maar u wilt geen onnodige tijd besteden aan het zoeken naar een geschikte woning. Wij zorgen ervoor dat u snel het huis of appartement van uw keuze vindt, in of rondom Amsterdam!

Voor AmsterdamRentalBrokers is uw wensenlijst het uitgangspunt. U geeft bij ons aan wat uw criteria zijn, zoals bijvoorbeeld het aantal kamers, een kindvriendelijke omgeving of snelle toegang tot de uitvalswegen. Zijn uw wensen duidelijk, dan vervullen wij die snel en efficiënt. Door onze uitstekende marktkennis en vele contacten kunnen wij u ieder beschikbaar huis of appartement laten zien dat te huur is in ons werkgebied. U hoeft geen afspraken meer te maken met alle afzonderlijke makelaars, wij doen dat voor u en krijgen meestal sleutels van de te bezichtigen panden mee, zo kunt u in korte tijd een groot aantal geschikte woningen zien!

Heeft u een woning naar wens gevonden, dan zorgen wij voor de rest:

AmsterdamRentalBrokers controleert het huurcontract op marktconformiteit en overeengekomen voorwaarden;
AmsterdamRentalBrokers adviseert u over een redelijke huurprijs voor uw woning;
AmsterdamRentalBrokers onderhandelt namens u voor een zo scherp mogelijke deal;
AmsterdamRentalBrokers helpt u met het overzetten van gas, water, elektra en andere services;
AmsterdamRentalBrokers adviseert u als het gaat om de woonbuurt en de algehele woonkwaliteit.

De Agents van AmsterdamRentalBrokers wonen zelf ook in Groot Amsterdam en kennen deze regio als geen ander!

Gemeubileerd Of Gestoffeerd

Alle huizen en appartementen die wij aanbieden zijn of geheel gemeubileerd, of gestoffeerd. Een gemeubileerde woning beschikt buiten de stoffering om over zaken als verlichting, meubels, linnengoed, servies, bestek en een complete keukeninrichting. U kunt ook kiezen voor een gestoffeerde woning met vloerbedekking, verlichting, gordijnen en meestal keukenapparatuur zoals koelkast, afwasmachine en wasmachine.

Huurprijs

De huurprijzen van de woningen die wij bemiddelen, beginnen bij zo’n €1.000,- per maand exclusief bijkomende kosten. AmsterdamRentalBrokers bemiddelt alleen in vrije sector woningen, wij kunnen u niet aan een sociale huurwoning helpen.

Kosten

No cure, no pay!
Geen inschrijfgeld.
Bij een geslaagde bemiddeling brengt AmsterdamRentalBrokers u een courtage in rekening ter hoogte van één maand huur (plus 21% BTW) exclusief bijkomende kosten.

Vind u een woning uit ons eigen aanbod? Dan betaald u slechts Euro 300,- voor het contract, de check- in, de check out en algehele afhandeling, in dit geval kunnen wij u niet vertegenwoordigen.