Over HousingOnline

Housingonline heeft groot netwerk van nationale en internationale bedrijven die op zoek zijn naar woonruimte voor medewerkers. Wij werken reeds 20 jaar voor de grootste internationale bedrijven en beschikken over langlopende contracten. Wij brengen u in contact met deze bedrijven en organiseren de hele voorbereiding en afhandeling van een betrouwbare verhuurperiode.

It’s All About Exposure!
"Zien en gezien worden", dat is ons credo! Dit geldt zeker voor de huidige huizenmarkt in Amsterdam, waar vanwege het grote aanbod veel concurrentie is. De tijd van een woning op de website zetten en achterover leunen is definitief voorbij! Wij zijn een actieve verhuurmakelaar met een brede marketingstrategie. Wat wij allemaal doen om uw woning snel te verhuren en welke voorwaarden wij hanteren kunt u op deze website lezen. Heeft u desondanks nog vragen of wilt u een afspraak maken voor advies, bel gerust. Wij staan u graag te woord!

Hoe werken wij?

Transparant en duidelijk voor optimale dienstverlening

Voor eigenaren die hun woning willen verhuren werkt HousingOnline nauw samen met Amsterdam Rental Brokers. Een marketingconcept dat zich richt op het snel en vakkundig in de markt zetten van huurwoningen in vrije sector in de regio Groot- Amsterdam. Zij zorgen ervoor dat uw woning echt overal online gevonden wordt dat de informatie perfect aansluit op bijvoorbeeld expats en internationale bedrijven.

Woning verhuren aan expats in Nederland

Professionele afwikkeling van aantrekkelijk verhuurcontract

Het aantal expats in de Randstad groeit nog steeds enorm. In 2017 was er een toename van 10.000 expats in Amsterdam en omstreken en deze groei houdt aan. Volgens de laatste schattingen werken er 200.000 expats in Nederland. Nederland blijft aantrekkelijk voor expats vergeleken met een aantal andere grote landen. Tijdelijk uw woning verhuren aan een expat of andere huurder vergt een professionele voorbereiding. Wij helpen u graag met diverse zaken zoals contracten, verzekeringen maar ook het verstrekken van de huurgegevens voor uw belastingaangifte en hypoheek.