Expat verhuur amsterdam

 

HousingOnline helpt uw woning te verhuren aan expats!

Regio Amsterdam heeft de meeste expats; tussen de 75.000 en 100.000. In Amstelveen zou al ongeveer tien procent van de bevolking uit expats bestaan en Den Haag groeit ook hard met ongeveer 50.000 expats. Beschikt u over een woning of wil u die u graag tijdelijk verhuren?

HousingOnline helpt u met de verhuur van uw woning aan medewerkers van internationale bedrijven. Deze Expats zijn op zoek naar gestoffeerde dan wel gemeubileerde woonruimte. De meeste huurcontracten worden afgesloten voor minimaal 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Wij begeleiden u graag gedurende het gehele traject, van woningopname tot sleuteloverdracht. Wilt u direct uw woning te huur aanbieden? Maak dan gebruik van ons online formulier!

Speciaal voor expats wordt de verhuur van uw woning in Amsterdam goed zichtbaar!

Het aanbod van huurwoningen is groot. Daarom is het van belang dat uw woning er uit springt en goed vindbaar is. Wij helpen u hierbij door ons aanbod op een groot aantal relevante websites aan te bieden, onder anderen op Pararius.nl, Onlyexpats.nl en expatrentals.eu. Daarnaast sturen wij wekelijks ons aanbod per mail naar collega verhuurmakelaars, woningzoekers en bedrijven waarmee wij samenwerken.

 Met een gerust hart

U wilt uw woning met een gerust hart kunnen verhuren, daarom neemt HousingOnline de nodige voorzorgsmaatregelen. Zo vragen wij de potentiele huurder altijd om zijn paspoort en werkgeversverklaring. Onze huurovereenkomsten worden door onze huurjurist continue aangepast aan de veranderende wet- en regelgeving. Bij aanvang van een huurcontract stellen wij een inspectie rapport op en maken we een uitgebreide fotorapportage van uw woning.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt ons bellen op 020-47 22 580 of u kunt het contactformulier invullen!